index icon
Index

Analysetool op Hart en Vaatcijfers

Op zoek naar betrouwbare data over hartzorg en nieuwsgierig naar specifieke behandelingen en patiëntkenmerken? Daarvoor kunt u nu gebruik maken van de analysetool, beschikbaar op Hart en Vaatcijfers. Met deze interactieve analysetool kunt u gemakkelijk basale analyses op basis van eigen selecties doen met de beschikbare data uit de hartzorg. Dat is interessant voor medici, onderzoekers, patiënten, studenten en iedereen met interesse in cardiologie en cardiochirurgie.

In de analysetool van Hart en Vaatcijfers kunt u data over verschillende behandelingen bekijken, zoals PCI of ablatie. Daarbij kunt u de data gericht analyseren: bijvoorbeeld door een bepaalde behandelgroep of behandelperiode te selecteren. Of op kenmerken zoals geslacht en leeftijdsgroepen.

Daarnaast kunt u de data op verschillende manieren weergeven. U kunt figuren maken op basis van aantallen of percentages. En als staafdiagram, lijndiagram of tabel. De analysetool geef ook een compleetheidstabel weer. De opgevraagde data kunt u downloaden als PDF, waarbij de selectie direct wordt weergegeven in een figuur, voorzien van de juiste bronvermelding.

Bent u benieuwd naar de analysetool? Bekijk de demonstratievideo waarin Michelle van der Stoel, accountmanager en analist bij de Nederlandse Hart Registratie (NHR), laat zien op welke manieren u de analysetool kunt gebruiken.

analysetool_demo_3.png